Start arrow Vissen
VISSEN
DRONTERMEER 2014

Lees meer...Zondagmorgen, 18 mei 2014. Alles ligt in de auto voor een middagje/avondje/dagje Hunzepalmeren in het Drontermeer. Eigenlijk ben ik te vroeg, maar omdat ik alles nog klaar moet maken, besluit ik om alvast die kant op te gaan om aan de waterkant het benodigde spul uit te zoeken. Even voor één uur parkeer ik de auto en even later komt ook Jan Willem aan, compleet met kano. Nadat we klaar zijn om te vissen, is ook nummer 3 aanwezig, Alexander. Wel een beetje weinig voor zo’n florerende club, maar ja…...!

 
PAASVISSEN 2014

Lees meer...De Hunzepalmer-vissessie van april viel dit jaar op eerste Paasdag. Deze keer viel de eer te behalen in de watertjes aan de Oostkant van Haren. Menig Hunzepalmer was blijkbaar geveld door het nuttigen van te veel eieren of men was nog vermoeid van het Paaseieren verven, dan wel zoeken. Toch vonden vijf Hunzepalmers de weg naar de hopelijk visrijke gronden.

 
VISSEN IN DE RODE DRIEHOEK 2014

Lees meer...Ons maandelijkse visuitstapje stond voor maart gepland bij de jachthaven in Midwolda. Het onweer wat gepaard ging met beste hagelbuien in Groningen/Haren e.o. beloofde niet veel goeds. Maar des te Oostelijker des te beter werd het weer. Aangekomen in Midwolda was het toch wel enigszins guur weer. Harde koude wind.

 
SNERT VAN BERT

Lees meer...Eigenlijk is het ook de weergoden verzoeken als je “IJsvissen in Spijk” op de activiteitenkalender zet. Geheid is juist op die dag het beoogde viswatertje dicht gesneeuwd dan wel gevroren. Gelukkig had Bert al ’s ochtends een verkenning uitgevoerd en op het Proathuus hier melding van gemaakt. Ondertussen had hij al wel 4 liter snert klaar staan. Als alternatief werd er aangeboden om te gaan binden bij Bert thuis onder het genot van een bakje snert. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 20 van 63