Start arrow Vissen
VISSEN
GEFOPT

Lees meer... Ik vis weleens achter ons huis met de vaste stok op voorntjes enz. Als ik een vis vang zet ik hem direct terug. Nu ligt er onder de plek waar ik vis vaak een snoek en als ik een vis terug zet, schiet die er op af en vreet hem op.
Het leek mij wel spannend om die snoek te vangen. Ik heb mijn #4 vliegenhengel opgetuigd en er een E.P.streamer (model B.Dries) met een staaldraadje aangebonden. Ik kon de snoek zien liggen en heb de streamer vlak voor zijn bek laten dansen. De snoek keek er naar en dat was alles, geen reactie. Ik heb verscheidene bewegingen geprobeerd maar de snoek reageerde niet.
 
LAUWERSMEER 29-9-2013

Lees meer...Tijdens de ALV in februari van dit jaar kwam Martin de Vries met het idee om in september te gaan vissen in het Lauwersmeer. Hij wist wel iemand met een boot die ons wel ergens wou droppen zodat we al wadend konden vissen.  De vergadering vond dit een prachtig idee en het werd als september-vissen op de activiteitenkalender gezet. Als lid van de activiteitencommissie heb ik na de zomervakantie contact opgenomen met Martin om te vragen naar de details van dit voornoemde tripje en of het nog doorging.
 
EEN POS, EEN KOLBLEI EEN VOORN EN HEEL VEEL BAARS(-JES)

Lees meer...Ofwel De Hunzepalmers op jacht naar baars (27 oktober 2013).

De weersvoorspellingen waren niet al te best voor deze zondag. De zondag dat de Hunzepalmers volgens de agenda op jacht naar baars zouden gaan. De opkomst bij het baars streamer binden beloofde niet veel goeds voor deze visdag, maar wat is het toch heerlijk om je daarin te vergissen. Maar liefst negen Hunzepalmers hadden moed verzameld om de jacht te aanvaarden in het onstuimige weer. Op de ons wel bekende plek aan het Hoornse Meer zou het gaan gebeuren.

 
AVONDVISSEN 2 2013

Lees meer... Vanwege het prachtige nazomerweer werd via het Proathuus besloten om te gaan vissen in plaats van binden op donderdagavond 5 september. Een vijftal Hunzepalmers, inclusief ondergetekende, wist de weg te vinden naar de ons welbekende plek aan het Hoornse Meer. Nick, Arne en Arnold dachten dat een droge vlieg het antwoord zou zijn op de veel in de oppervlakte aanwezige vis deze avond.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 24 van 63