Start arrow Vissen
VISSEN
ZEEVISSEN 2013

Lees meer...
Veel te laat naar mijn gevoel typ ik dit verhaal, hoewel de herinneringen nog goed in mijn geheugen gegrift staan. De mensen die verstek moesten laten gaan hebben veel gemist, maar niet getreurd er komt hopelijk nog een herhaling.

Om 7.30 uur stond een bont gezelschap onder aan de enorme dijk bij het Uithuizer Wad. Rond 8 uur zijn we na een korte instructie met een heuse fotokopie van het wad vertrokken. De bikkels waren trouwens Bert, Arnold, Jacques, Jan Willem T, Luc en ik zei de gek.

 
AVONDVISSEN 1 2013

Lees meer...Donderdagavond 6 juni 2013. Vanwege het mooie weer werd met meerderheid van stemmen (unaniem in dit geval) besloten om te gaan avondvissen i.p.v. de maandelijkse bindavond. Om 19 uur hadden we afgesproken ten Noord Oosten van de stad Groningen. Zoals gebruikelijk had Arnold zich weer eens niet aan de tijd gehouden. Die stond al verwoede pogingen te doen om de aanwezige vis aan de haak te krijgen, zodat wij minder kans zouden hebben.
 
HET GEHEIM VAN ASSEN

Lees meer...Vlakbij Assen ligt het best bewaarde geheim van deze stad: Recreatiegebied Baggelhuizen. Althans, volgens de gemeente Assen. Ik denk dat Assen wel meer geheimen heeft, maar het is inderdaad een bijzonder stukje Assen. Voor ons vliegvissers is het natuurlijk extra leuk vanwege de forellenvijver van de NNVV. Het is wel oppassen geblazen als je in het water staat. De kans bestaat dat je omver gezwommen wordt door een van de enorme forellen die er huizen. De “duikboten” worden ze met ontzag genoemd.
 
VISSEN LEEKSTERMEER CA

Lees meer...Zondag  26 mei  2013 vissen in de omgeving van het Leekstermeer.
Op de afgesproken plek had de uitbater ter plaatse ook eens een volle parkeerplaats! Wat een fantastische opkomst der Hunzepalmers. Ook 2 geïnteresseerden hadden zich na uitnodiging bij ons gevoegd. Ondanks de harde wind en de voor de tijd van het jaar wel zeer lage temperatuur is er toch lekker gezwiept. 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 28 van 63