Start arrow Vissen
VISSEN
HEERLIJK AVONDJE

Lees meer...Bovenstaande titel heeft niets te maken met St.Nicolaas avond, alhoewel je wel van een verrassing mag spreken.
Op één van mijn fietstochtjes kwam ik weer langs een kanaaltje waarvan ik meerdere malen gedacht had ,,Hier moet wel vis zitten, maar hoe kom ik er?” Door het hoge struikgewas en bomen kon ik er gewoon niet bij.
Nu ik er weer langs kwam had men behoorlijk kaalslag gehouden en kon ik er wel bij komen. En zoals je ziet een prachtig watertje dus. Links veel hoog riet. Moeilijk vissen dus en aan de rechterkant kun je niet lopen.
 
ZEEBAARSEXPEDITIE BORKUM 2008

Lees meer...zondag 13 juli, 6.00 uur; De wekker loopt af en ik sta op maar was al een kwartier wakker, denkend aan wat komen gaat.
6.15; De hond nog een stukje uitlaten zodat de rest van het gezin kan uitslapen.
6.30; De spulletjes nog eens opnieuw en nog handiger inpakken (niks vergeten?).
6.45; Jan Willem pikt me op, dat scheelt me een klein uur fietsen (!) en we rijden naar de Eemshaven.
 
KAYAKVISSEN ROND HARKSTEDE

Lees meer...Gisteren naar Harkstede gereden om aldaar met de kayak te vissen. In de veronderstelling dat daar een kanosteiger zou zijn de kayak meegenomen. Vanaf de kant is er niet te vissen vanwege de hoge begroeiing en er loopt een fiets-  anex wandelpad langs. De kayak bleek dus een uitkomst. De kanosteiger was er niet dus de kayak maar naar beneden laten glijden. Ik moest zelf in het water gaan staan om in de kayak te kunnen komen.
 
VISDAG WEERRIBBEN (18 mei 2008)

Lees meer...Door drukke werkzaamheden moet ik de laatste tijd regelmatig een van de (doorgaans leuke en gezellige) activiteiten van de Hunzepalmer missen. Deze keer kan ik er gelukkig weer eens bij zijn! Verscheidene van de die hards kunnen door verschillende omstandigheden deze visdag niet mee maken.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 40 van 63