Start arrow Vissen
VISSEN
TRADITIONELE HUNZEPALMER WINDEDAG

Lees meer...We hadden de afgelopen zondag (26 maart 2006) onze traditionele Windedag. Ondanks het feit dat de vangsten van de afgelopen periode (nog) niet spectaculair te noemen zijn, waren er toch in totaal 12 Hunzepalmers die het gure weer trotseerden en elkaar aan het water ontmoetten.
 
EEN DAGJE STRAND


Lees meer...Een dagje strand. Negentien uur van huis. Drie aanbeten. Veertig centimeter zeebaars.

Even een dagje Zeeland. De meeste mensen verklaren me voor gek maar ik had er wel zin in. Vorig jaar waren vriend Gerrit (Boonstra) en ik, inclusief familieleden, al een week in “de kop van Schouwen” en we hebben er aardig wat afgevist. Alleen op het zout en we vingen niks! Wel zagen we zo nu en dan het een en ander zwemmen (harder, geep, zeebaars, makreel en grote zeenaalden) maar voor de vliegvisserij waren we nu, eind augustus, te laat. “Je had hier omstreeks juni-juli moeten zijn”. En dat horen we vaker, veels te vaak!

 
HOEK VAN BANT

Lees meer...“Hoek van Bant, 18 uur” las ik s’morgens op de agenda plus mail van de club. Ik had wel zin om te vissen maar geen zin om mij nat te laten regenen, dus vlak voor tijd nog maar even op de computer kijken. Volgens “weathernews” bleef het de komende uren bij het lauwersmeer droog dus werd het vissen!
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 Volgende > Einde >>

Resultaten 61 - 63 van 63