Start arrow Vliegen
VLIEGEN
STAAL WORDT WOLLIG

ImageWordt Staal een beetje wollig? Hadden we eerst een "Ik vind hem gewoon heel erg mooi" vlieg, nu krijgen we op de bindavond een patroon voor een wollige streamer uitgebreid voorgeschoteld. Zit er een steekje los bij Staal, onze man van duizend baarsjes? Maar het moet gezegd worden, het is een mooi patroon. De kleuren passen goed bij elkaar, vooral het beige kleurt leuk bij het groen. En dan dat rode accentje, schattig gewoon.
 
IK VIND HEM GEWOON HEEL ERG MOOI

Lees meer...Elke eerste donderdagavond van de maand hebben we onze vliegbindavond. Het thema voor mei was een droge vlieg. Deze kunnen we dan inzetten op onze visdag eind mei. Marten was die avond onze voorbinder en koos ook de vlieg uit die we zouden binden, een Quill Gordon Emerger. Gaan we daar goed mee vangen, Marten? Geen idee, maar ik vind hem gewoon heel erg mooi, was zijn antwoord.
 
DE JUISTE KEUZE

Lees meer... Dinsdagmiddag 21 augustus nog even wezen vissen in de poel achter/voor de zeedijk bij Nansen. Begonnen met een Klinkhamer #14 met gestripte pauwenfibre lijfje en zwarte hackle.

 
DAMSELS VAN STAAL

Lees meer...Drie varianten van een damsel. Goed voor voorn, baars en forel.                                      

 

 

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 16 van 38