Start arrow Vliegen
VLIEGEN
PARATAG

Lees meer...Speciaal voor het bevissen van het Schildmeer de Paratag van Arnold. Wat is een Paratag. Een Paratag is een Parachute gebonden Red Tag. Waarom deze bindwijze?

 

 
MARTIN'S VLOKREEFT

Lees meer...Al enige tijd is bekend dat Martin in de Leekster havens en de Rodervaart een plaag is voor de daar levende wintervoorns. Het nimfje waarmee hij deze vissen in verleiding brengt is een grijs vlokreeftje met een goudkop. Op veler verzoek van clubleden heeft hij een bindinstructie voor ons gemaakt.
 
DE POLARMAGNUS

Lees meer...Jille Reitsma en Martin de Vries geven hier het bindpatroon van hun favoriete vlieg. Beide heren horen bij de harde kern van de Hunzepalmer. Dit maakt ze niet gevaarlijk als b.v. een hooligan, het betekend alleen maar dat ze, naast de nodige uren die ze solo aan het water doorbrengen met hengel en vlieg ook regelmatige bezoekers zijn van de bindavonden en visdagen. Beiden zijn ook in uitvoerende zin regelmatig voor de vereniging actief.
 
BRAM'S RED TAG

Lees meer...De bijnaam van Bram Buitenwerf is Dry Fly Bram, vandaar dat ik hem gevraagd heb een bindpatroon van één van zijn favoriete droge vliegen te maken. Het is het eerste patroon van een droge vlieg op deze site, hoop dat er nog een aantal volgen.

 

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 24 van 38