Start arrow Reizen
REIZEN
BAHAMA 'S II

Lees meer...Zaterdag 5 maart                                                                           
Voor de derde dag op rij vroeg opstaan, het begint te wennen. We moesten tegen 6.30 op het vliegveld zijn dus alweer in een taxi, begint ook te wennen! Na al het voorafgaande leken we deze morgen meer op “zombies”. Op het vliegveld gelijk inchecken voor Acklins Island en daarna gingen Joe en Sylas achter de laatste z’n koker met spinhengels aan. Die waren nog niet gearriveerd en zweefden ergens op een onbekende plek. Dat bleef voor Sylas helaas ook zo maar iedereen had genoeg reservespullen zodat hij niet bang hoefde te zijn dat hij niet kon vissen. Met een snack en een kop koffie nog 2 uur wachten op het laatste deel van onze reis. Het Bahamas Air vliegtuig (net zo een als vanuit Miami) vertrok nu wel mooi op tijd met onder(weg) alweer prachtige uitzichten.
 
BAHAMA 'S I

Lees meer...BAHAMAS, ACKLINS ISLAND, 03 t/m 13 maart-2011
Woensdagavond 2 maart 2011; Nog even…………………………..!
De tijd vliegt en morgenvroeg ik ook. Vijf maand nadat ik in Denemarken een ticket naar de Bahamas won ga ik hem verzilveren. Er komt, moet ik zeggen, wel heel veel op je af. Normaal gesproken leeft iemand er jaren lang naar toe en heeft zo alle tijd om z’n informatie en spulletjes te vergaren. Ik heb de eerste 2 maanden gebruikt om zo veel mogelijk te weten te komen en ben toen gaan “shoppen”.  De investering om daar goed beslagen voor de dag te komen liegt er niet om. Op de Bahamas is zo bij zo weinig te koop en op Acklins Island helemaal niks dus je moet voor zo’n beetje alles een “back-up” bij je hebben, soms twee. Maar goed, 't is eenmalig en de meeste spulletjes kan ik ook hier weer gebruiken. En misschien (???), toch nog eens een keer in de tropen want ik doe vast nog wel vaker mee aan het “Fyns Open”. Je weet maar nooit!
 
EEN VERSLAG VAN EEN ZALMTRIP DEEL 4

Lees meer...
Voornamelijk blauwe lucht
Vrijdag; Onze laatste hele visdag van de trip. Omdat we een weekvergunning hadden konden/mochten we nog tot zaterdagmorgen 7 uur doorvissen maar als we dat deden kwamen we misschien te laat voor de boot. Vandaag moest het dan dus gebeuren. (dat zeg ik al een paar dagen!) Zoals was voorspeld scheen de zon uitbundig en was slechts hier en daar een wolk te zien waar overigens niets uit kwam, een verademing na 4 dagen veel regen.
 
EEN VERSLAG VAN EEN ZALMTRIP DEEL 3

Lees meer...Woensdag; 's Nachts een paar keer wakker geweest en steeds hoorde ik weer die regen tikken op de tent. Maar……, met de eerste ochtendschemering was het zowaar droog. Toen ik even later opstond probeerde de zon zowaar de bewolking te verdrijven maar dat lukte niet al te best. Wel gaf het die mooie vroege ochtendbeelden waarvoor ik zo graag vroeg mijn bed uitkom!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 5 - 8 van 22