Start arrow Reizen
REIZEN
EEN VERSLAG VAN EEN ZALMTRIP DEEL 2

Lees meer...Maandag; Zon, zalm, zalig. Een mooie combinatie maar nu even niet. Na enige vruchteloze ochtendvisserij besluiten we om een aantal watervallen ver stroomafwaarts te bekijken. Gerrit was er al eerder geweest en toen zag je, net als in die Alaskafilms, de ene na de andere zalm springen.
 
EEN VERSLAG VAN EEN ZALMTRIP DEEL 1

Lees meer...In 1995 waren we (de Driessen) met de Boonsta’s twee week in Noorwegen geweest. Voor ons de eerste keer maar Gerrit en gezinsleden waren er al vaak geweest. Een gezinsvakantie dus en wij kwamen al vrij snel tot de conclusie dat dit toch wel het mooiste Europese vakantieland was dat we tot nu toe gezien hadden en goed om nog eens terug te keren met de kinders. Door allerlei oorzaken is dat er tot nu toe niet van gekomen. De volgende conclusie die ik trok was dat ik graag eens terug wilde maar dan alleen en speciaal voor de zalm. Twee keer zou ik gaan maar ging het op het laatste moment mis. Eind 2007 maakte ik voor de derde keer plannen om er een week alleen heen te gaan, “een goede huisvader laat zijn gezin in zo’n geval thuis”.
 
SILKEBORG 2008

Lees meer...Silkeborg (Denemarken) 14-07-2008

Dit jaar hadden we geen echte plannen om met de familie op vakantie te gaan en zouden we, als het mooi weer was, de tent ergens in Nederland op zetten. Deze plannen werden verstoord door een kennis die ons vroeg om 3 weken op een huis van een Deens/Nederlands gezin te passen uit Silkeborg. Hierover hoef je niet lang na te denken want je weet dat Silkeborg midden in een merengebied ligt en een perfecte uitvalsbasis is voor het vissen, dus een volmondig ja.

 
WEST MOORE ISLAND, VLIEGVISPARADIJS IN WEST-AUSTRALIE

Lees meer...
Queenfish aan een zesje
De Pilbara-streek in het noordwesten van Australië zou je zonder overdrijven een speeltuin voor vliegvissers kunnen noemen. Dit voorjaar mocht ik er twee weken een kijkje nemen. Ik ben volledig verpest teruggekomen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 12 van 22