Start arrow Overig
OVERIG
ECHTE STRIKE-INDICATOR-YARN
Ping, ping. Met de nagel van mijn wijsvinger tover ik het geping uit de haak. Juist ja, het haakje, nummer 18 dit keer, zit goed vast in de klem. Ik heb eerst de weerhaak dichtgeknepen en een donker, parelmoerachtig, kraaltje over de haak geschoven. Een kraaltje uit zo’n doosje die ik voor een paar gulden bij een hobbyzaak heb gekocht. Er zitten genoeg kleuren en kralen in voor de rest van mijn leven en dan kan ik er nog heel wat weggeven.
 
HUNZEPALMER OPEN 2005

Vanavond was het dan weer zover! Eindelijk, onze kans op de Kobus de Hunzepalmer wisselbokaal afhandig te maken. Deze wedstrijd, deze keer door Bert 3s georganiseerd, werd gehouden op het voor ons allemaal bekende Schildmeer. Eigenlijk had iedereen hier een goed gevoel over. Lekker op open water i.p.v. een forellenput, beslist inspirerender en motiverender om eens lekker los te gaan.

 
HUNZEPALMER OPEN 2004
Vandaag, Zondag 19 September beleefden we als HunzePalmers weer eens een soort wedstrijd. Waren het de vorige keren bindwedstrijden, dit keer was het een heuse vliegviswedstrijd.
 
WINDEAVOND, EEN GROOT SUCCES!
Gisteravond, 13 April, ben ik naar het clubhuis van "de Noord-Nederlandse" geweest voor de windeavond. Ik was al lid van die vereniging (NNVV) vanaf de oprichting maar ben een jaar of 10 geleden ermee gestopt. De laatste 6 a 7 jaar heb ik er niet eens meer gevist. De bomen waren een stuk hoger geworden en het clubhuis was wat kleiner dan in mijn herinnerring stond maar de plas zelf nodigde toch wel uit om weer eens....!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 24 van 29