Start arrow Overig
OVERIG
DE STRIPPINGBASKET VAN GILBERT RITTER
Zoals zo vaak zijn het de onverwachte ontmoetingen die het leukst uitpakken. Zo ook deze keer. Een week of twee geleden zat ik nog te dubben wie ik zou gaan interviewen en over welk onderwerp. Kort nadat ik besloten had om maar te wachten tot de eerstvolgende bindavond, logeerde ik bij vrienden in het midden van land en daar ontmoete ik Gilbert Ritter.
 
DE BOEKEN VAN PETER KAMINSKY
Deze keer geen ontmoeting of gesprek met iemand die iets bij kan dragen in de …… van katern, maar een opsomming van favoriete boeken van de Amerikaanse schrijver Peter Kaminsky.
 
VNV WERPCERFICAAT

Als vliegvisser loop je allemaal wel eens tegen het feit aan dat je, met de kennis en kunde die je in huis hebt, de vlieg niet zo weet te presenteren dat je die ene moeilijk bereikbare vis aan weet te werpen. De ene keer kan dat zijn omdat er een bosje aan je "werpschouder" staat, de andere keer haal je de afstand niet, maar het kan ook zijn dat je een bepaalde worp nog niet in huis hebt.
 
VISPASSAGE EN VOGELVAL

Vrijdag 26 maart 2004:

Samen met Martin gauw naar het viswater. Beiden konden we geen vrij krijgen, maar vonden wel dat we na een week "buffelen" recht hadden op een uurtje vissen. Dus na werktijd rennen, scheuren en laagvliegen. Onderweg bellen we ook nog even met Jille en ook hij blijkt nog wel een lijntje nat te willen maken voor het donker wordt.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 28 van 29