Start arrow Overig
OVERIG
OUDEJAARSVISSEN 2013

Lees meer... Zondag 29 december was het traditiegetrouw oliebollen-vissen op de voor ons welbekende plek in Noordlaren. Afgesproken was om 13 uur te verzamelen, maar ja, je hebt altijd baas boven baas. Die ene meneer op zijn kunststof gele klompen en die Oost-Friese waadvogel vonden het nodig om vanaf 10 uur ’s ochtends de beste plekken reeds te bevissen zodat er voor de rest alleen nog maar gedresseerde vissen te belagen waren. Eigenlijk vereist dat veel meer kunde en techniek van diegenen die later gingen vissen. Zou dat de reden kunnen zijn dat beide heren vroeger zijn begonnen? Wie zal het zeggen.

 
OPEN DAG HUNZEPALMER 2010

Lees meer...Een mooi veld voor de werpers en een aardig stukje water. De Mikkelhorst in Haren was helemaal geen slechte keuze als toneeel voor de open dag van De Hunzepalmer. Het weer werkte enigszins mee. Hoewel de snijdende wind het er niet aangenamer op maakte. Rondom de vliegviscamper van Arnold als ‘centrepiece’ stonden koffie, cake en opgetuigde vliegenhengels klaar voor de leden en potentiële vliegvissers/leden die een kijkje kwamen nemen.
 
BBQ 2010

Lees meer...Dit jaar was er gelukkig weer voldoende animo voor de jaarlijkse barbeque, die op 27 juni aan het Schildmeer werd gehouden. Het was schitterend weer. Er waren dan ook veel mensen die op het strandje en in het water van het mooie weer genoten. Op ons barbeque-plekje was het echter lekker rustig. Lekker eten, wat drinken en mooie verhalen over maagden en pannekoeken en nog veel meer. 's Avonds is er ook nog gevist, maar of er wat gevangen is? Weer een geslaagde dag. Geert Jan heeft van het festijn een serie foto's gemaakt.
 
OUDEJAAR VLIEGVISDAG HUNZEPALMER 2008

Alle goede zaken verdienen herhaling! Zo ook de traditionele “Oudejaar Vliegvisdag” van de Hunzepalmer. Ondanks de snijdende kou en het feit dat het grootste deel van de wateren in onze provincie dichtgevroren was (je zag hier en daar al een jeugdige durfal het ijs in een slootje op draagkracht testen), meldde een flinke groep Hunzepalmers om 11.00 uur zich op de afgesproken visplek.

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 5 - 8 van 29