Start arrow Overig
OVERIG
BBQ 2008

Lees meer...Een heerlijke zondag, een zondag met een gouden randje. Ik “mag” weer eens vissen en ga dit weer doen met de mannen van de Hunzepalmer. Arnold, onze super regelneef, heeft voor deze Hunzepalmer BBQ-dag weer een hoop inspanningen verricht.
 
VISSENATLAS GRONINGEN DRENTHE VERKRIJGBAAR

Lees meer...Het werk nam 5 jaar in beslag, maar de Vissenatlas Groningen Drenthe is eindelijk in boekvorm verschenen bij uitgeverij Profiel te Bedum. Vanaf 1 juli ligt de atlas in de noordelijke boekhandels.
 
PRESENTATIE NOORWEGEN

ImagePresentatie Noorwegen doorslaand succes!

Op donderdag 17 januari 2008 gaf Espen Eilertsen een boeiende presentatie in het Floreshuis te Groningen. Het publiek (ruim 20 personen bezochten de presentatie), kon uit eerste hand vernemen welke mogelijkheden de vissers in het algemeen, maar vooral de vliegvissers in het bijzonder geboden worden in het gebied in Noorwegen waar Espen woont en werkt.

 

 
WERELDPRIMEUR; 'ONDIEPE' MARLIJN AAN DE VLIEGENHENGEL

Marlijn aan de vliegenhengel. Voor sommigen de ultieme ‘natte’ droom, voor anderen een kunstmatige visserij met een grote big game bemanning die de vis lokt en binnenvaart. Maar wat nou als je zo’n marlijn op de traditionele manier zou kunnen vangen?

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 12 van 29