Start arrow Overig arrow OUDEJAAR VLIEGVISDAG HUNZEPALMER 2008
OUDEJAAR VLIEGVISDAG HUNZEPALMER 2008

Alle goede zaken verdienen herhaling! Zo ook de traditionele “Oudejaar Vliegvisdag” van de Hunzepalmer. Ondanks de snijdende kou en het feit dat het grootste deel van de wateren in onze provincie dichtgevroren was (je zag hier en daar al een jeugdige durfal het ijs in een slootje op draagkracht testen), meldde een flinke groep Hunzepalmers om 11.00 uur zich op de afgesproken visplek.

 

ImageHet is toch bijzonder dat een behoorlijk deel van onze actieve vereniging als “die hard” getypeerd kan worden. 11 Mannen, in warmte-, pool- en skipakken gehuld, de kou trotserend, lieten zich verleiden door de belofte van oliebollen en een stevige kruidenbitter van Groningse komaf. Dat de vis het deze dag af liet weten was niet echt een probleem, immers op een bijzondere dag als deze is het gezelschap belangrijker!

Doordat het sociale aspect van deze Hunzepalmerdag voorop stond, was er ruim de gelegenheid om terug te kijken op een geslaagd jaar. Heel typisch voor onze vereniging werd er vooral gesproken over de activiteiten voor het komende jaar. Er zal, naast de reguliere agenda, in het komende jaar gewerkt worden aan enkele nieuwe zaken. Zo zal Jeroen in februari het spits afbijten waar het gaat om onze “Huiskamerpresentaties”. Deze presentaties zullen op verschillende locaties als extra activiteit toegevoegd worden aan de agenda. Ze zijn alleen te bezoeken voor leden van de vereniging. In de komende “Vliegend Nieuws”, ons informatiebulletin dat 2 a 3 keer per jaar verschijnt, zal over deze activiteit meer verteld worden. Ook wordt momenteel al gewerkt aan het eerste verenigingsuitje dat we later in het jaar gaan houden. Jan Willem zal, geholpen door iedereen die materiaal aanlevert, blijven werken aan een attractieve Hunzepalmer internetsite. Het zal, ook niet Hunzepalmers, zijn opgevallen dat enkele items van onze site niet meer toegankelijk zijn voor niet leden. Dit heeft enerzijds te maken met de privacy van onze leden, anderzijds bleken het “Proathoes” en de “Palmeragenda”  bronnen voor lieden die op (voor ons soms on-) gemakkelijke wijze gebruik maakten van de kennis die binnen onze vereniging aanwezig is. Onze agenda zal overigens in aangepaste vorm wél weer publiek gemaakt worden!

Kortom, na een geslaagde afsluiting van een goed HP-jaar is er al weer veel om naar uit te kijken in het komende jaar.Het bestuur van de Hunzepalmer wenst iedereen een gelukkig en voorspoedig 2009!

Namens het bestuur,

Geert Jan Reinders