Start
DENEMARKEN WEEKEND 6-9 oktober 2016

Image Van 6 tot 9 oktober wordt door Bert een weekendje vissen in Denemarken georganiseerd. Iedereen is welkom! Ben je geïnteresseerd; lees dan hier verder.

 


Vertrek
Vertrek/verzamelen/ophalen (afhankelijk wat we afspreken en wat individueel het handigst is) om middernacht (donderdag 0 uur).


Reiskosten
Gezamenlijke reiskosten delen door het aantal deelnemers (chauffeurs tellen voor ½).
Bijvoorbeeld; 7 personen (2 chauffeurs en 5 passagiers), 2 auto’s (3 en 4 pers) elk 1500 km samen €400 brandstof. €400 gedeeld door 6 (2 x ½ + 5 X 1 = 6) een kleine €70 voor de passagiers en ca. €35 voor de chauffeur. (ik, b3s, rijd zo bij zo!)


Overnachting
Gezamenlijke overnachtingkosten. Afhankelijk van de grote van de groep en de weersverwachting zoeken we op het laatste moment (of zelfs pas in DK!) een onderkomen vlak bij de te bevissen stekken. Op meerder campings zijn 4 persoons hutten (ook groter en dus duurder) te huur voor zo’n €70 per nacht.
Bijvoorbeeld; 7 personen verdeeld over 2 hutten 3 nachten is €420 = €60 p/p.


Vergunning
In DK heb je een visvergunning nodig (ook op zee). Een weekvergunning kost een kleine €20. Deze kan je online kopen maar op de dag van aankomst “eventjes stropen” en daarna een kopen is ook een optie!


Eten & drinken
Eten en drinken. Drinken, brood en beleg en “snacks” voor het hele weekend neemt ieder persoonlijk mee. Warm eten kopen/maken we gezamenlijk maar dat kan variëren van een BBQ aan het strand (altijd mooi) tot een pizza halen (lekker makkelijk!). DK is een duur land hoor ik altijd maar als je een beetje kritisch inkoopt dan valt het best wel mee en is een stuk gemakkelijker dan alles meezeulen en/of verdelen. Een pizza kost er minder dan een tientje dus reken voor 4 x warm eten maximaal €40 p/p.


Totale kosten
Al met al kost het in bovenstaande setting ca. €190 per persoon.


Seatrout Open
Er is echter nog een ander bijkomstigheid maar wat zeker niet verplicht is! In dit weekend is er ook de Sea-Trout- Open (STO). Deelname aan deze grote wedstrijd (gemiddeld 400 á 500 deelnemers) kost ca €50 p/p maar er zijn fantastische prijzen te winnen en elke deelnemer krijgt zo bij ze een welkomstgeschenk ter waarde van ca. €35 (dit jaar keuze uit meerdere artikelen). Ik doe zeker mee, doe ik al een jaar of 12 (in april en oktober), en heb een keer de hoofdprijs gewonnen, een visreis naar de Bahamas! En heb ik meer lol aan het vissen met of zonder wedstrijd? Ja, ik vis wat serieuzer, langer en gedrevener zodat ik op de terugreis altijd weer denk………., ik ben er maar 4 dagen geweest maar heb het maximale eruit gekregen (letterlijk en figuurlijk)!.


Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijkenNaam Chauffeur Deelnemen wedstrijd
Bert Dries Ja Ja
Jille Reitsma ? ?
Gerrit Boonstra(ovb) Nee Nee
Ben Koning ? ?
Harald Sluiman Nee Ja
Eddie Bouma Nee Nee