Start arrow Overig arrow HUNZEPALMER OPEN 2005
HUNZEPALMER OPEN 2005

Vanavond was het dan weer zover! Eindelijk, onze kans op de Kobus de Hunzepalmer wisselbokaal afhandig te maken. Deze wedstrijd, deze keer door Bert 3s georganiseerd, werd gehouden op het voor ons allemaal bekende Schildmeer. Eigenlijk had iedereen hier een goed gevoel over. Lekker op open water i.p.v. een forellenput, beslist inspirerender en motiverender om eens lekker los te gaan.

Gelet op het succes van het vorige jaar hadden we eigenlijk op meer vissers gerekend, maar het aantal deelnemers van deze avond maakte het beslist een gezellig en overzichtelijk geheel (7 hengelaars en een corrumpeerbaar jurylid).

Het was ideaal visweer deze avond een zacht briesje en een prachtige half bewolkte lucht. Er zijn 2 sessies van elk een uur gevist, waarbij uiteindelijk door Rense de meeste vissen zijn geland (volgens de wedstrijdtelling 6 mooie baarzen. Vanwege deze vangst mocht hij, nadat hij plechtig beloofd had een rondje voor alle deelnemers weg te geven, de felbegeerde Hunzepalmer wisselbokaal in ontvangst nemen.

Na een gezellige borrel en een goede warme hap werd deze avond afgesloten.

Geert Jan

Image

Image

Image

Image