Start
WADVISSEN AUGUSTUS 2015

Lees meer...23 augustus 2015
Zondag 23 augustus stond weer het wadvissen op het programma, net als twee jaar geleden, bij de Noordkaap in de Eemshaven. Ikzelf ben toen niet mee geweest, want dat zoute water en die stinkende blubber leek me helemaal niets! Toch deze keer maar wel mee, want de vorige keer werd zeer positief ervaren. Nou, wat heb ik me de vorige keer dan vergist om niet mee te gaan!
 
VERBORGEN STEKKEN MEI 2015

Lees meer...5 mei 2015
Aan de rand van Delfzijl(De nieuwbouw-, buitenwijken), bevinden zich een aantal plassen en brede sloten/watergangen. Als ik daar af en toe langs kwam, dacht ik vaak, hier zou ik best eens met mijn vliegvishengeltje willen vissen. Deze wateren zagen er echt „vissig” uit. Deze wateren waren echter niet bereikbaar vanwege hoog struikgewas en brede rietkragen langs de oevers(zie foto rechts).
 
DE IJSSEL APRIL 2015

Lees meer...19 april 2015
Tijdens de ALV  was op mijn verzoek een grote Nederlandse rivier in de activiteitenkalender opgenomen. Logistiek-technisch was de IJssel dan ook een logische gevolgtrekking. Afgesproken was om twaalf uur op het transferium in Haren of om half twee op de aangewezen plek bij de IJssel (speciaal voor diegenen onder ons die ’s ochtends eerst naar de Pike &Fly beurs te Dronten wilden gaan of voor diegenen die ook ’s ochtends tot aan het kruis in de IJssel wilden staan).

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 20 van 27