Start
OP ZOEK EN GEVONDEN! MAART 2015

Lees meer...2 maart 2015
Afgelopen Vrijdag wilde ik gaan vissen, maar waar? Het haventje van Noordlaren was laatst niks, geen aanbeet gehad. De sloot bij het Paterswoldse meer viel ook tegen. De Schipsloot op de laatste visdag was met vier  aanbeten en twee vissen ook niet veel bijzonders. De sloot in het parkje bij Spijk was matig met enkele baarsjes en geen wintervoorn. Mijn keuze viel op het haventje van een kleine plaats in de buurt.

 
IS ER EEN TREND GEZET? FEBRUARI 2015

Lees meer...22 februari 2015
De eerste visdag van de nieuwe activiteitenkalender: is er een trend gezet? Wellicht onder het motto ”Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen” hadden negen Hunzepalmers de weg naar de waterkant gevonden. Plaats van handeling was het slootje parallel aan de Meerweg tussen Haren en Paterswolde. De plaatselijke uitbater wist ons te vertellen welk stuk water er in de de vispas zat.
 
VEEL VIS, WEINIG PLEZIER JANUARI 2015

Lees meer...Veel  vis, een kromme hengel, maar weinig plezier. 18 januari 2015
De eerste Hunzepalmer vis-zondag van 2015. Na teleurstellende berichten over Noordlaren werd er uitgeweken naar het zuiden van de stad Groningen op een voor de meesten wel bekend plekje. Afgesproken was om 12 uur, maar zoals gebruikelijk stond de nestor van onze vereniging op gele nep-klompen, en deze keer ook versterkt met vliegvissende schoonzoon, al ruim voor het afgesproken tijdstip de beste stekken af te vissen. Er werd wel vis gevangen maar niet heel denderend zoals het wel zou kunnen daar.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 24 van 27