Start arrow Vissen
VISSEN
WESTPOORT

Lees meer...Zondag 22 mei 2016, een verslag van de Hunzepalmerdag.                                  

 

 
FOREL LAUWERSMEER 2016

Lees meer...Zondag 3 april 2016
Met enige twijfel ga ik naar het Lauwersmeer, kijken of ook ik daar een forel kan vangen. Zeg nu zelf, wat is er mooier dan een zeeforel vangen in de vrije natuur. Bij aankomst zie ik Menno al in het water staan. Ik zie het een tijdje aan, maar hij vangt niets. Dus denk ik, ik ga even kijken bij het park Suyderoogh. Hier vis ik een uur of twee, maar vang of zie geen vis. Dan maar terug naar Menno, daar te water en ik zie direct een rug zoals een dolfijn kan doen. YES VIS! Een aantal keren aanwerpen, maar niets. Totdat Menno naar mij toe komt, hij ziet er koud uit.

 

 
DEPRESSIE FEBRUARI 2016

Lees meer...Depressie met een gouden randje

Van vliegvissen word ik blij, maar tijdens het februari uitstapje van de Hunzepalmer was de depressie nabij. Als ik het over een depressie heb, dan is het over het lage druk gebied wat heel veel langdurige regenval tot gevolg had. Zelden zo'n verregende visdag meegemaakt. Waar ik dan wel weer heel erg blij van werd waren de zes Hunzepalmers die zich van het weer in eerste instantie niet veel aantrokken.

 
MODESHOW NOVEMBER 2015

Lees meer...22 november 2015
Modeshow in alle kleuren van de regenboog.
Wat heeft de titel van dit stuk met vliegvissen te maken? Ik zal het proberen uit te leggen: Wat begon met een melding op het Proathuus van Bram over het vangen van 5 snoeken met een gele streamer ontaarde al snel in het, al dan niet voorbarig, conclusies trekken over het vangen van snoeken ten gevolge van de kleur van de kledingstukken van de betreffende visser.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 63