Start arrow Reizen
REIZEN
DENEMARKEN WEEKEND 6-9 oktober 2016

Lees meer... Van 6 tot 9 oktober wordt door Bert een weekendje vissen in Denemarken georganiseerd. Iedereen is welkom! Ben je geïnteresseerd; lees dan hier verder.

 

 
LOUGH CORRIB, IERLAND

Lees meer...11-14 april 2016
Een van onze dochters is tijdens haar baantje als au pair in Ierland aan een Ier blijven plakken. Voor ons natuurlijk een uitgelezen kans om vaak naar Ierland te gaan. Wat een prachtig land en wat een gigantische hoeveelheid viswater. Vooral de vele grote meren zijn bekend vanwege de grote forellen, maar ook grote snoeken. Eind 2015 besloot ik om een aantal dagen te gaan vissen op een van die meren met een gids. De baas van het Ierse vriendje is ook een hartstochtelijk vliegvisser en die wist te vertellen dat ik contact op moest nemen met Basil Shields, blijkbaar een Ierse beroemdheid als het om vliegvissen gaat.

 

 
PERMIT DE PECHE

Lees meer...Al enige tijd vraag ik me af of ik dit verhaal over mijn eerste buitenlandse vliegviservaring wel moet schrijven. Het komt dan tussen al het “geweld” van bonefish, (zee)forellen en andere gevaartes in te staan. Toch heb ik de stoute schoenen maar aan getrokken en ben wat toetsen in gaan drukken.
 
BAHAMA 'S III

Lees meer...Enkele van de vele hoogtepunten/belevenissen per (vis) dag.                                          
*Zaterdagmiddag. Zo snel mogelijk “na het “inchecken” in Gray’s Point met zeer hoge verwachting aan de slag en met drie anderen rechts van de lodge gevist. Ondanks mijn Antillen/ Curaçao verleden (acht  maanden dienst als marinier) werd ik toch verbaasd door het heldere water. Rondom Curaçao was het snel diep, hier leek het op onze eigen wadden maar dan met een lichte bodem. Helaas was deze flat weliswaar zandkleurig maar toch nogal modderig. Gelukkig wel gezegend met een prachtige natuur rondom en de eerste stingray (pijlstaartrog en “bekend van” Steve Erwin)) die ik zag, zwom bijna tegen mij aan. Toen het zich onhandig 180 graden omdraaide raakte de staart, met giftige stekel, mij net niet.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 22