Start arrow Reizen
REIZEN
FYN'S OPEN APRIL 2006

Lees meer...Donderdag 19 april 2006, 2uur in de middag.
Als...... Als ik me vanmorgen niet nog een keer had omgedraaid
en weer in slaap was gevallen maar, zoals gebruikelijk, tegen 3 uur achter het stuur was gaan zitten, dan was ik nu al aan het vissen geweest. Als…… Als ik de cruisecontrole niet op 110 km had gezet maar, zoals gebruikelijk, op 120 had gezet dan was ik nu ook een stuk verder geweest. Dan had ik niet 40 minuten stil hoeven te staan omdat een veel te snelle coureur zijn auto zeker voor over de helft onder een vrachtwagen wenste te parkeren. Dan hadden ze me misschien ook door laten rijden bij de controle aan de Duits/Deense grens. En toen de ijverige beambte me vroeg waar ik heen ging had ik misschien niet moeten zeggen "naar Denemarken"!
 
DENEMARKEN APRIL 2005

Lees meer...Na een normale werkdag en een abnormaal nachtje doorrijden komen Jille en ik op donderdagochtend (14 april) om 6 uur aan bij de winderige, koude en nevelige parkeerplaats van Fyns Hoved. Ik was hier al vaker geweest en zag tijdens alle eerdere keren veel bruinvissen. Zeeforel vangen kon ik Jille niet beloven maar een bruivis zien wel. Tijdens het uitstappen wees Jille direct al naar een passerende bruinvis. "Zie je wel" zij ik..., het was direct de laatste die we er zagen!
 
FOUR MEN IN NORWAY AUG 2004

Lees meer...Eind augustus 2004, een bedrijvigheid in 4 gezinnen en hoog gespannen verwachtingen De pappa's en zoonlief trokken er voor een dag of 10 op uit richting het hoge Noorden. Eddie en Jille haalden Hans en Gerrit op en met een transport volgeladen met hengelspullen, proviand en drank ging het gezelschap naar het Noorden. Na een reis vol geouwehoer, vele anekdotes, een uurtje file, een ½ vertraging van de ferry en ongeveer 5 uur slaap, zetten wij dan toch om een uur of half acht 's ochtends een voet op Noorse bodem.
 
VISTRIP NAAR ENGELAND

Lees meer...Als "oud" zeeman heb ik veel bestemmingen zelf al eens gezien of kan ik me de beschreven plaatsen goed voorstellen, omdat ik ergens in de betrokken regio wel een haven heb aangedaan. Ook in die tijd had ik al veel belangstelling voor de omgeving die ik bezocht, maar ik had in die dagen een uitgesproken mening over het vissen en nu haast onvoorstelbaar, was deze toen niet echt positief. Tegenwoordig, nu ik deze (verre) reizen niet meer maak, droom ik bij het lezen van een boek of artikel, weg en doe de toen bezochte plaatsen in gedachten nogmaals aan, maar nu om alsnog een denkbeeldig lijntje uit te gooien.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 16 van 22