Start arrow Overig
OVERIG
VLIEGMONTAGETIP SEPTEMBER 2015

Lees meer...5 september 2015
Montage zonder zijlijn voor twee of meerdere nimfen/vliegen aan de leader. Met deze montage heb je geen last van vliegen/nimfen die om je leader slaan.
 
HUISVLIJT

Lees meer...Al sinds ik vliegvis ben ik op zoek naar een goedkoper alternatief voor de vaak kostbare vliegvisreel. Begrijpelijk kostbaar als je de soms technische hoogstandjes en fabricage van zo`n apparaat in ogenschouw neemt. Om zelf een goedkoop alternatief te ontwerpen en te maken stuitte bij mij op de bijna onmogelijkheid de ingewikkelde en fijnmechanische onderdelen van slip en spoel montage systemen te fabriceren.

 
THEMA-AVOND SNOEKEN 2014

Lees meer...Ter afsluiting van het snoekseizoen 2013/2014 en ter voorbereiding van het seizoen 2014/2015 werd er onder de bezielende leiding van Bert een avond met als thema: Snoeken georganiseerd. Nu eens niet het binden van snoekstreamers, maar meer info over de opbouw van leaders en de constructie van onderlijnen.

 
JEUGD HENGELSPORTDAG 2013

Lees meer... De hengelsportfederatie Groningen Drenthe organiseert jaarlijks een dag voor de jeugd en gezien de goede banden die wij met de federatie onderhouden, wordt de Hunzepalmer ieder jaar gevraagd om op deze dag bind- en werpdemonstraties te geven. Dit jaar werd de dag georganiseerd in het Havenkwartier van de Blauwestad. Een eindje achter het informatiecentrum, ook bekend als de Rode Rups, is een nieuwe jachthaven geopend alsook een nieuw havenkantoor annex brasserie (Loef & Lij). Rondom dit nieuw geopende complex had de federatie zijn tijdelijk kampement opgeslagen. 
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 29